1 Nisan 2011 Cuma

Beşiktaş ve Kiraladığı Futbolcuları


Rodrigo Tabata - Sezonun ilk yarısında Schuster'in en çok oynattığı futbolculardan biriydi, kötü oyununa rağmen yaptığı asistler ile dikkat çekmişti, devre arası yeni transferlerin gelmesiye gözden çıkartıldı ve Katar ekibi Al Rayyan'a 4 milyon € satın alma opsiyonu ile beraber kiralandı.
Al Rayyan'da kısa sürede attığı goller ve yaptığı asistler ile takımın en iyi oyuncusu oldu, çıkan haberlere göre Al Rayyan 4 milyon €'luk satın alma opsiyonunu kullanacak.

Oynadığı maç sayısı: 13
Attığı gol sayısı: 6
3 kez maçın yıldızı seçildi.



Filip Holosko - Devre arası yapılan transferlerden sonra gözden çıkartılan başka bir isim. Sakatlığına ragmen IBB'ye bedelsiz kiralandı. Sakatlığı yeni geçti, kupada ve ligde forma şansı buldu. Gelecek sezon Beşiktaş'ta kalması gerektiğini düşünmüyorum, iyi bir teklif gelirse satmak veya bir takasta kullanmak gerek.


Oynadığı maç sayısı: 4
Attığı gol sayısı: 1


Samet Bülbül & Ali Kucik - A2'nin kaptanı, orta saha oyuncusu Samet Bülbül devre arası 1.5 yıllığına Bucaspor'a kiralandı ve orada ilk kez Süper Lig'de forma şansı buldu. A2'nin golcüsü Ali Kucik ise ligin ilk yarısında Nobre ve Bobo'nun sakat olduğu donemde A takımla forma şansı buldu ama devre arası daha fazla oynaması için Bucaspor'a kiralandı. 
Gelecek sezonda sürekli forma şansı bulabilecekleri bir kulübe kiralanmalarından yanayım.

Ali Kucik

Oynadığı maç sayısı: 5
Attığı gol sayısı: 2

Samet Bülbül
Oynadığı maç sayısı: 7
Asist: 1

Michael Fink - Geldiği ilk sezon Mustafa Denizli ile takımın en istikrarlı ve en çok oynayan futbolcusu olan Michael Fink, Schuster döneminde çok az forma şansı buldu ve devre arasında yabancı kontenjanını açmak için Bundesliga'da zorlu günler geçiren Borussia M'Gladbach'a kiralandı.

Oynadığı maç sayısı: 4

Korcan Çelikay - Sezonun ilk yarısını Bank Asya ekiplerinden Diyarbakırspor'da geçiren ve performansıyla dikkat çeken Korcan, devre arasında ekonomik problemleri olan Diyarbakırspor'dan ayrılıp Sivasspor'a kiralandı.
Kalan haftalarda performansına göre belki gelecek sezon Beşiktaş'ın 3 kalecisinden biri olabilir.

Oynadığı maç sayısı:
Bank Asya 1. Lig: 13
Spor Toto Super Lig: 8

Sezer Özmen & Erkan Kaş - Altyapıda en çok umut veren oyunculardan olan sol açık Erkan ve stoper Sezer sezon başında Rizespor'a kiralandı, iki oyuncuda sürekli forma şansı bulamadı.
Gelecek sezon, kanat oyuncusu sıkıntısı çeken Beşiktaş'ta Erkan bence iyi bir alternatif olabilir.

Sezer Özmen

Oynadığı maç sayısı: 9

Erkan Kaş
Oynadığı maç sayısı: (ilk 11): 3
Çok fazla ilk 11'de başlama şansı bulamadı, özellikle maçın son 10-15 dakikalarında oyuna girdi.
Asist: 1



Erkam Reşmen - Sezon öncesinde A takım kampına katılan sağ bek Erkam, kamptan sonra Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Belediyespor'a kiralandı ve orada kupa ve lig olmak üzere 17 maçta forma şansı buldu.

Oynadığı maç sayısı: 17

Gokhan Calışır - Sezon başında Bugşasspor'a kiralanan stoper oyuncusu için geçen günlerde Sinan Vardar “Atınç ve Furkan’ın hatta Alper’in önümüzdeki yıl mutlaka A Takım kadrosunda olmasını istiyorum. Hatta bu konuda gerekli konuşmaları da yapacağım. Gökhan’ın bu listede olmasını istiyorum”  dedi.

Oynadığı maç sayısı: 18



3 yorum:

  1. Sezer rizenin en iyi stoperi.Bunu rize taraftarıda söylüyor.Ama ümit kayıhan üvey evlatları varken sezeri kullanmıyor haliyle.Onu da bucaspor gibi gençleri oynatabilen bir takıma verseydik sürekli ilk 11 oynardı.Kiralık verirken takımları iyi seçmek gerekli.

    YanıtlaSil
  2. "Pazar günü Üniversite sınavına girmek için teknik direktör Ümit Kayıhan dan izin isteyen milli futbolcu Sezer'e izin çıkmazken 12.00'de biten sınava karşılık 14.00'de oynanacak maç öncesinde teknik direktör Ümit Kayıhan'ın “ Sen kadroda varsın, bize lazımsın, kritik bir maça çıkıyoruz” dediği öğrenildi.

    18'DE YER ALDI

    U19 milli takımın değişmez oyuncusu olan Sezer 18 kişilik kadroya alınırken maç tecrübesi daha az olan Mesut Yılmaz'ın kadroya dahil edilmesi tepkiyle karşılandı. 6 haftadır gol yemeyen ve savunması ile ön plana çıkan Rizespor'da daha tecrübesiz bir oyuncunun savunmada yer alması ve Sezer'in yedekler arasında bekletilmesi spor kamuoyundan tepki aldı. Genç oyuncu hem sınavdan oldu hem de Rizespor'un berabere kalmasının üzüntüsünü yaşadı."
    Böyle bir adam ümit kayıhan.

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle haklısın kardeşim, Bucaspor veya bir Belediye takımında rahat oynardı, Gaziantep Belediyespor gibi.

    YanıtlaSil