1 Eylül 2011 Perşembe

Bank Asya 1. Ligi'ne "Fazla" Futbolcular

  1. Şahin Aygüneş (Kasımpaşa): 21 yaşındaki forvet 2009'da Kasımpaşa'yla anlaştı ve burada 39 lig maçında 8 gol atıp 7 asist yapti, geçen sezon sezonunda Lazio'ya transferi uzun süre konuşuldu. Super Lig'de büyük takımlara iyi bir alternatif olabilir.
  2. Kamil Çörekçi (Bucaspor): 19 yaşındaki sağ bek oyuncusu geçen sezon Bucaspor'a Milwall'dan geldi ve Bucaspor'da 23 maçta forma giydi. Geçen ay U19 Avrupa Şampiyonası'nın en iyi 11 oyuncusu arasına seçildi.
  3. Ferhat Kiraz (Boluspor): 22 yaşındaki sol açık oyuncusu geçen sezon Boluspor formasıyla attığ ı 12 golle adından söz ettirdi.
  4. Jebrin Torric (Bucaspor): Geçen sezon devre arası Bucaspor'a gelen 20 yaşındaki genç Ganalı genellikle forvet arkası oynuyor, geçtiğimiz aylarda Kayserispor'a transferi konuşuluyordu, Bucaspor'da kaldı.
  5. Serkan Şahin (Konyaspor): Ziya Doğan'ın Konyaspor'a FC Basel'den transferi sağ bek oynuyor, 23 yaşındaki  futbolcu zaman zaman orta sahada da oynuyor, bu sezon Konyaspor'da 10 numaralı formayi giyecek, transfer cezalısı takımın en büyük kozlarından.
  6. Anıl Karaer (Adanaspor): Galatasaray'ın altyapısında yetişen Anıl, hem sol bek hem stoper oynayabiliyor, Super Lig kulüpleri ile anılan 23 yaşındaki  futbolcu bu sezon Adanaspor'da forma giyecek. 
  7. Halil Çolak (Kasımpaşa): 22 yaşındaki Halil geçen sezon Hollanda'nın Go Ahead takımından Kasımpaşa'ya geldi, etkili bir kanat oyuncusu, bu sezon 1. Lig'de adını sıkça duyabiliriz.
  8. Hakan Aslantaş (Konyaspor): 26 yaşındaki sağ bek Süper Lig takımlarına iyi bir alternatif hatta ilk 11 oyuncusu olabilir, üstelik yerli statüsünde.
  9. Güray Vural (Denizlispor): 23 yaşındaki kanat oyuncusu Denizlispor'un 1. Lig'e düştügü sezon sonunda ağır bir sakatlık geçirdi ve geçen sezon 1. Lig'de fazla forma şansı bulamadı, bu sezon Güvenç Kurtar'la sakatlık öncesi performansını yakalayabilir.
  10. Serdar Deliktaş (Gaziantep Belediyespor): 25 yaşındaki forvet geçen sezon Gaziantep Belediyespor formasıyla attığı 16 golle gündeme geldi, bir çok Süper Lig takımına alternatif forvet olabilecek yetenekte.
  11. Takip edilmesi gerekenler: Fırat Kocaoğlu & Barış Başdaş (Kasımpaşa), Sezer Özmen (Ç.Rizespor-BJK Kiralık), Volkan Ekici (Kartalspor-BJK Kiralık), Erdi Kasapoğlu (Karşıyaka), Ali Dere (Konyaspor), Şaban Özel (Sakaryaspor), Gökhan Dincer (Akhisarspor), Rahman Kobya (Adanaspor), Gençer Cansev (Boluspor), Ömer Kahveci & Civar Çetin & Salih Uçan (Bucaspor), Cenk Ahmet (Ç.Rizespor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder