29 Eylül 2011 Perşembe

Esenler Kaç Kilometre?



Yıllardır stadı semt dışına taşıma geyiği var.

Önce Antrenman tesisleri semtten çıkarıldı. Sonra Voleybol, Basketbol derken son darbeyi de en temizi yedi. Hentbol takımı

NtvSpor'un pek mühim yayını için hentbol gitti. O salonda yayın yapılamazmış. Canım benim. Kıyamam. Yalan değil. İlk başta sevindik tabii haberi duyunca. Hem şehir dışında olanlar için iyidi bu. Hem de haftasonları da olsa işten-güçten maçlara gelemeyenler için takımı izle şansı. Ama bu "sürgün" saçmalık.

Branşların hepsi ayrı tarafta: Futbol altyapının bir kısmı Fulya'da, bir kısmı Ümraniye'de. Basketbol, Voleybol Etiler'de. Hentbol Esenler'de. Sanırım sadece Engelli Basketbol kaldı o salonda. Bir de satranç takımı vs.

Ne diyeyim. "Büyümek" bu olsa gerek. Bir bizim kafalar küçük kaldı da anlayamıyoruz olanı biteni. Çağa ayak uyduran başkan ve yöneticilerimize sonsuz teşekkürler. Ben havalandırması zayıf, dolu olan maçlarda nefes alınmayan, ulaşmak için o küfrettiğimin yokuşunu tırmanmak gerek salonu severdim be. Taratarın en samimi söylemiyle "Gerçek Beşiktaş" diye bahsettiği takım, Beşiktaş'ın dışında. İroni?

ps: Şu stadı da modernize edek artık. Hadi.
ps2: "Akatlar, Beşiktaş semti içerisinde" diyene uçan tekme atarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder