23 Ekim 2011 Pazar

23 Ekim 2011 İddaa tahminleri.


376
Kayserispor - Sivasspor


Geçen hafta Beşiktaş'ımız karşısında fizik olarak çok daha iyi durumda olan Kayserispor oyunu 70'ten sonra skor avantajına da çevirince 2 farklı galip geldi. Cezalı olan Navarro dönüyor ama Santana ve Eren cezalı durumda. Sivas'ta Eneramo takıma dönecek. Sivasspor, Antalya ve Antep beraberliklerinin ardından yine 1 puan için sahaya çıkacak. Kayserispor ise geçen haftaki sükse yapan galibiyetini Sivasspor karşısında alacağı 3 puan ile taçlandırmak isteyecek.

Tahmin; Kayserispor kazanır. 1.75



393
Westerlo - Anderlecht

Sezon başından beri oynadığı hiç bir maçı kaybetmeyen Anderlecht 1'i kupa olmak üzere son 2 maçta kaybettiği Westerlo deplasmanına çıkıyor. Takım çok formda Avrupa Ligi'de dahil olmak üzere oynadıkları son 9 maçı kazanırken kalelerinde sadece 3 gol gördü. Eksik oyuncusu bulunmayan Anderlecht rakiplerinin de puan kaybettiği haftada net favori.

Tahmin; Anderlecht Kazanır 1.45



813
Bandırma Kırmızı (3.5/6.5h) - Türk Telekom


Ligin en genç takımı olan Bandırma Kırmızı, Banvit'in alt yapı oyuncularının oluşturduğu ve tek Amerikalı basketbolcuyla mücadele eden bir takım. Ligde düşmesine kesin gözüyle bakılan bir takım malesef Bandırma Kırmızı. Geçen hafta Beşiktaş karşısında tecrübesiz olan kadro az da olsa olan özgüvenini parkede bıraktı. Telekom ise Mehmet Okur'un gelişi ile Ercüment Sunter'li eski günlerine dönüş sinyali vermeye başladı. İlk yarıdan başlayarak maçı domine ederek kazanacaklarını düşünüyorum.

Tahmin; İY/MS 2/2 Türk Telekom Kazanır. 2.25

Toplam oran; 5.70

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder